Interview van de week: David van Wijk

Elke week heeft teammanager Glenn Schurink een interview met iemand die iets te maken heeft met Gratis Bier In De Kantine, dit kan een speler, sponsor, bestuurslid, supporter of iemand van de technische staf zijn.

Deze week is de aftrap van een komende reeks interviews en het eerste interview is met nieuweling David van Wijk.

Glenn: David, laat ik beginnen met je van harte welkom te heten bij de club, we zijn als club erg blij dat je bij ons bent. 
Kun je iets over jezelf en je voetbalverleden vertellen?

David: Bedankt Glenn dat ik deze reeks van interviews mag aftrappen, Ik ben David van Wijk, 21 jaar oud en heb in het verleden voor Robur et Velocitas gespeeld, ik kan op alle posities in het veld uit de voeten, maar mijn voorkeur gaat uit naar de flanken omdat ik denk dat ik daar het beste tot mijn recht kom.

Glenn: Je hebt voor dat het coronavirus al een paar wedstrijden in het mooie blauwe shirt mogen spelen, wat zijn jouw verwachtingen nu er na lange tijd eindelijk weer gevoetbald gaat worden?

David: We hadden in het afgebroken seizoen een valse start, ik heb goede moed dat we het in het nieuwe seizoen beter zullen doen. Ik hoop dat we er met z'n allen een mooi seizoen van kunnen maken, ik kijk ook uit naar de altijd beladen wedstrijd tegen Groundhoppers Apeldoorn.

Glenn: Zijn er naast de derby tegen Groundhoppers Apeldoorn nog andere wedstrijden waar je naar uitkijkt of een speciaal gevoel bij hebt?

David: Nee eigenlijk niet, ik denk dat als we er met z'n allen flink tegenaan gaan we voor niemand bang hoeven te zijn. Ik ga met een goed gevoel de nieuwe competitie in.

Glenn: Op de schaal van 1 tot 10, hoeveel zin het jij in het nieuwe seizoen?

David: Jaaa, hier kun je natuurlijk maar één antwoord op geven, een dikke 10! Ik geef ons een goede kans om onze trouwe fans een mooi seizoen te geven.

 

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME